Ετοιμάζει μήνυση κατά Ίβιτς ο Τζαβέλλας!

December 2, 2016
1001 Views

Αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους το θέμα που έχει προκύψει με τον Βλάνταν Ίβιτς είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, πατώντας πάνω στο γεγονός ότι ανανεώθηκε πρόσφατα η συνεργασία του με τον σύλλογο, αλλά και στους κανονισμούς της FIFA.

Ο διεθνής μπακ άκουσε την Πέμπτη τον Σέρβο τεχνικός να παραδέχεται ότι τα βέλη του πήγαιναν προς αυτόν σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον έμπειρο αμυντικό: «Είπα κάποιοι παίκτες. Μπορεί να ήταν ένας, μπορεί και πολλοί. Εννοούσα τον έναν. Δεν υπάρχει από την πλευρά μου σκέψη ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που να έχουν σχέση με αυτό».

Ο ίδιος, σύμφωνα με τη «Live Sport», είναι σε συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο του και ετοιμάζει μήνυση κατά του προπονητή του, που τη Δευτέρα έκανε λόγο για ύπουλα λάθη και την Πέμπτη τα… μάζεψε κάπως μέσω των δηλώσεών του ύστερα από το 0-0 με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο. Γι’ αυτό ζήτησε άλλωστε να έχει γραπτώς τους λόγους που υποβιβάστηκε στην Κ-20. Παρεμπιπτόντως, δεν έχει πατήσει στις προπονήσεις της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία και δεν θα το πράξει μέχρι να πάρει στα χέρια του το χαρτί που έχει αιτηθεί.

Ο Τζαβέλλας στηρίζεται πάνω στους νέους κανονισμούς της FIFA, που δέχεται πλέον εκτός από τις προσφυγές για μείωση ή προσβολή προσωπικότητας και αυτές για αθλητικούς λόγους, αλλά και στο γεγονός ότι πρόσφατα ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Θεωρεί ότι μπορεί να ισχυριστεί ότι με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η ποδοσφαιρικά ο ίδιος ξαφνικά, καθώς πρόσφατα έκρινε η ομάδα ότι αξίζει νέο συμβόλαιο.