Στην Αθήνα ο Τζαβέλλας: Προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του

December 1, 2016
888 Views

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε να λάβει εγγράφως τους λόγους της αποπομπής του από την πρώτη ομάδα και δεν προπονήθηκε την Τρίτη με την ομάδα Κ20 του Δικεφάλου. Προφανώς οι λόγοι που θα του δοθούν θα αναφέρουν τα υποτιμητικά του σχόλια για Iβιτς και Μίχελ.

Ο Eλληνας αμυντικός ούτε χθες προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία. Και αυτό διότι ζήτησε από τη διοίκηση και του δόθηκαν κάποιες ημέρες άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζαβέλλας έχει ήδη αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αθήνα προετοιμάζοντας τις επόμενες κινήσεις του. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη αποπομπή του από τον Αναστασιάδη.

Το πειθαρχικό παράπτωμα του Τζαβέλλα

Το ξέσπασμα του Βλάνταν Ιβιτς μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και η αποπομπή του Γιώργου Τζαβέλλα στην Κ20 του ΠΑΟΚ είχε βαθύτερα αίτια και δεν έχει μόνο να κάνει με όσα έγιναν στο παιχνίδι της Δευτέρας. Αλλωστε και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του, στις οποίες από τον ΠΑΟΚ επιμένουν ότι προχώρησε εν βρασμώ ψυχής, έκανε λόγο για περίεργη συμπεριφορά κάποιων από τους παίκτες του τις τελευταίες είκοσι ημέρες περίπου.

Χθες προέκυψε η πληροφορία ότι ο λόγος για τον οποίον ο Τζαβέλλας ειδοποιήθηκε ότι θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα ήταν κάποια σχόλια που έκανε στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης και με τα οποία όχι μόνο δεν έδινε καμία τύχη στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα αλλά και χαρακτήριζε άσχημα και υποτιμητικά όχι μόνο τον Βλάνταν Ιβιτς αλλά και τον Λούμπος Μίχελ, προφανώς για τις επιλογές τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ελληνας αμυντικός δεν ταξίδεψε τελικά στην Ιταλία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που με όσα έχουν γίνει πλέον φαντάζει πολύ μακρινό παρελθόν, λόγω μιας ίωσης που τον είχε κρατήσει εκτός.

Για τα σχόλια αυτά ο Ιβιτς ενημερώθηκε από έναν από τους συνεργάτες του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους εξοργίστηκε και αποφάσισε να κάνει τις καταγγελίες για προβληματικές συμπεριφορές κάποιων ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια αλλά και στους αγώνες.

Το σίγουρο είναι ότι οι παραπάνω πληροφορίες συνιστούν το πειθαρχικό παράπτωμα που αποτελεί και τη δικαιολογία αποπομπής του Τζαβέλλα από την ομάδα. Και αυτό διότι, όπως είπε και ο Βλάνταν Ιβιτς ενώπιον όλων των ποδοσφαιριστών και του ίδιου του Ελληνα αμυντικού στην προπόνηση της Τρίτης, δεν μπορεί να έχει στον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές που δεν εμπιστεύονται ούτε τον ίδιο ούτε και τις δυνατότητες της ομάδας. Και τους τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα αγωνίζονται μόνο όσοι δίνουν το 100% για τον ΠΑΟΚ.

Ολα αυτά πάντως, περί υποτιμητικών σχολίων του Τζαβέλλα, μπορεί να συνιστούν πειθαρχικό παράπτωμα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετούν όσα ισχυρίστηκε δημόσια ο Βλάνταν Ιβιτς, για περίεργη συμπεριφορά παικτών του στις φάσεις των γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στον αγώνα με τον Ατρόμητο.