Πέμπτη του διαζυγίου για ΑΕΚ και Λέσκοτ

November 24, 2016
587 Views

Η τρίτη μέρα (Πέμπτη) της «υπόθεσης Λέσκοτ» – φαίνεται πως – θα είναι και η τελευταία, κατά την οποία η πλευρά του παίχτη και της ΑΕΚ, θ’ ασχοληθούν με τον τρόπο επίλυσης στη συνεργασία τους. Σήμερα (Τετάρτη) υπήρξαν επαφές και διαπραγματεύσεις αλλά όχι συμφωνία και κατάληξη.

Αυτά, όπως λένε οι πληροφορίες και από τις δύο πλευρές, θα επέλθουν μάλλον αύριο. Το δεδομένο είναι ότι εκτός από την ΑΕΚ, πλέον και ο Λέσκοτ θέλει (ή αναγκάζεται να αποδεχτεί) να «λυθεί» το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Αφού λοιπόν δεν (φαίνεται με τα ως τώρα δεδομένα να) υπάρχει πλέον, ούτε καν ως ενδεχόμενο, ζήτημα σύγκλισης με την ΑΕΚ και παραμονής του Άγγλου αμυντικού στους «κιτρινόμαυρους», αυτό που απομένει είναι να βρθεί η φόρμουλα που θα καλύπτει αμφότερους τους συμβαλλόμενους.

Εγχείρημα όχι και τόσο εύκολο. Ο Λέσκοτ έχει διετές «κλειστό» συμβόλαιο. Άρα υπάρχουν αρκετοί σκόπελοι που πρέπε να ξεπεραστούν. Από τη σημερινή επαφή, πάντως, φαίνεται να υπάρχει πεδίο συννενόησης και, μάλλον αύριο, θα υπογραφεί το «διαζύγιο». Να σημειώσουμε πως ο υψηλόσωμος αμυντικός, ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του και βρέθηκε, σήμερα, στα Σπάτα, για να κάνει την αποθετραπεία του.