Διαφωνία με Λέσκοτ και τάσεις φυγής από ΑΕΚ

November 22, 2016
957 Views

Και ξαφνικά… θέμα Λέσκοτ στην ΑΕΚ. Ο Άγγλος στόπερ εξέφρασε στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ο σύλλογος χειρίζεται την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό του θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς ζήτημα για το μέλλον του στην ομάδα.

Η διαφωνία του 35χρονου άσου με την ΠΑΕ έγκειται στην άρνηση του αιτήματός του να κάνει την αποκατάσταση για τον τραυματισμό του με τον φυσιοθεραπευτή που έχει ο ίδιος επιλέξει από την Αγγλία, τη στιγμή που ο ίδιος θεωρεί πως ο άνθρωπος που του παρέχει η ΑΕΚ δεν αρκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες της ομάδας. Αυτό ήρθε να προστεθεί στην απόρριψη πρόσφατου αιτήματός του να πάει στην πατρίδα του για το θέμα του τραυματισμού του.

Από πλευράς «Ένωσης» θεωρούν πως παρέχουν τα πάντα στον ποδοσφαιριστή, του επέτρεψαν ακόμη και να εξεταστεί από ειδικό γιατρό, ο οποίος συνέστησε αρχικά διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης του τραυματισμού (συντηρητική αγωγή) για να αποδειχτεί στην πορεία πως το χειρουργείο, που είχε επιλέξει ως προτιμότερο εξ αρχής το τιμ της ΑΕΚ, ήταν η ενδεδειγμένη λύση για το πρόβλημά του.

Κάποιοι εκτιμούν πως ο Λέσκοτ απλώς αναζητεί προφάσεις για να θέσει ζήτημα αποχώρησής του από την ΑΕΚ, καθώς ίσως δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας, τις συνθήκες εργασίας και όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μένει να φανεί αν πρόκειται για μια κρίση στη σχέση των δύο πλευρών που θα ξεπεραστεί ή μπορεί να οδηγηθούν στο πρόωρο διαζύγιο.