Θέλει τον Γιόβετιτς στη Μίλαν ο Μοντέλα

November 19, 2016
537 Views

Πριν από μια εβδομάδα αποκαλύφθηκε πως ο Αντρέα Στραματσόνι προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την σχέση που είχε με την Ίντερ προσπαθούσε να φέρει στο τριφύλλι τους Φελίπε Μέλο και Στέφαν Γιόβετιτς και βολιδοσκόπησε τις προθέσεις τους.

Από την αρχή επισημάνθηκε πως οι πιθανότητες για την ολοκλήρωση των “deal” είναι ελάχιστες ιδίως για την περίπτωση του Μαυροβούνιου άσου.

Πλέον όμως μετά και το δημοσίευμα της Gazzeta Dello Sport για ενδιαφέρον της Μίλαν και του Βιτσέντσο Μοντέλα με τον οποίο είχαν υπάρξει μαζί στη Φιορεντίνα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο τεχνικός της Μίλαν, Βιτσέντσο Μοντέλα, δείπνησε πριν λίγα βραδιά με τον άσο της Ίντερ και ο λόγος που οι δύο άνδρες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο είχε να κάνει με το ότι ο “Γιο-Γιο” αποτελεί την τελευταία σκέψη του Μοντέλα για ενίσχυση της γραμμής κρούσης των “ροσονέρι”.

Ο “Αεροπλανίνο” είχε εξαιρετική συνεργασία μαζί του όταν συνυπήρχαν στην Φιορεντίνα και έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και σύμφωνα με την εφημερίδα, σε περίπτωση που ο Γιόβετιτς δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού της Ίντερ (Στέφανο Πιόλι) τότε η Μίλαν θα κινηθεί για την απόκτησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σε μία τέτοια περίπτωση μάλιστα το πιθανότερο είναι ο Μαυροβούνιος άσος να πει το “ναι” τόσο γιατί θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν προπονητή με τον οποίο “έκανε παπάδες” στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα αλλά και για να “δώσει απαντήσεις” στους προπονητές της Ίντερ που δεν πίστεψαν και τόσο σε αυτόν.

Πιόλι: “Έχει εξαιρετικές ικανότητες ο Γιόβετιτς”

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Παρασκευής ο νέος τεχνικός της Ίντερ, Στέφανο Πιόλι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε υποστήριξε πως υπολογίζει κανονικά τον Γιόβετιτς και απάντησε σε σχετική ερώτηση:

“Ο Γιόβετιτς; Πιστεύω πως έχει εξαιρετικές αρετές όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Έχω πάρα πολλές επιλογές και οι επιλογές μου θα εξαρτηθούν από την καθημερινή δουλειά και τον αντίπαλο που θα έχουμε απέναντί μας.

Όλοι όσοι θα δουλεύουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο θα έχουν τις πιθανότητές τους και ο Στέφαν δουλεύει πολύ καλά. Για αυτό τον θεωρώ έναν σημαντικό παίκτη”, δήλωσε -σε ερώτηση που του έγινε για τον Μαυροβούνιο- ο Ιταλός τεχνικός.