Ο Τριτσώνης νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, αγώνες από την επόμενη εβδομάδα

November 18, 2016
982 Views

Έχουμε ΚΕΔ και πλέον έχουμε και πρωταθλήματα, αλλά από την επόμενη εβδομάδα. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, νέος πρόεδρος της ΚΕΔ μετά από ομόφωνη απόφαση της ΠΔΕ της ΕΠΟ είναι ο Σταύρος Τριτσώνης. Ο νέος αρχιδιαιτητής θα έχει ως μέλος στην ΚΕΔ και τον Μιχάλη Κουκουλάκη δίχως να γίνουν γνωστά τα υπόλοιπα μέλη. Αυτά θ’ ανακοινωθούν την Παρασκευή κατόπιν εισήγησης του Τριτσώνη η οποία θα πρέπει να πάρει έγκριση από την ΠΔΕ.

Έχοντας ΚΕΔ έχουμε και πρωτάθλημα. Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου λοιπόν ξεκινάνε όλες οι εθνικές διοργανώσεις κι έτσι την Τετάρτη θα γίνει κανονικά το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό.

Επίσης εγκρίθηκαν τροποποιήσεις άρθρων που αφορούν στον υφιστάμενο κανονισμό της διαιτησίας και 19 Δεκεμβρίου στην ΕΟΕ θα γίνει η γενική συνέλευση της ΕΠΟ για εκλογή τακτικού κι αναπληρωματικού της ΕΠΟ στην ΕΟΕ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
«Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της έως της οριστικής συγκρότησης της σύνθεσης Κ.Ε.Δ. Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης. Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες της νέας Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους. Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος γι’ αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.

Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.

Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ. Μπίκα.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.

Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου».