Χάλμσταντ -Χελσινγκμπορκ : Ποιος θα χαρεί στο τέλος;

November 17, 2016
1092 Views

Η Χάλμσταντ της δεύτερης κατηγορίας υποδέχεται τη Χέλσινγκμποργκ της Allsvenskan, στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ, που μπορεί να κρίνει άνοδο, παραμονή και υποβιβασμό!

Η Χέλσινγκμποργκ παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε στις τελευταίες αγωνιστικές της Allsvenskan δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Τώρα, έχει μια δεύτερη ευκαιρία, δεδομένου ότι η ρεβάνς είναι στην έδρα της και θα προσπαθήσει να σκοράρει.

Σίγουρα, απέναντι στη Χάλμσταντ το έργο της δεν είναι και τόσο εύκολο όσο δείχνει, αλλά με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, φέρνει τα μπαράζ εκεί που θέλει αυτή.

Όσον αφορά τη Χάλμσταντ, έκανε και αυτή την προσπάθεια της, ωστόσο είχε μείνει πίσω στη μάχη για την απευθείας άνοδο και ο πρώτος της στόχος ήταν η παρουσία στα μπαράζ. Αυτός ο στόχος επετεύχθη και μένει το πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, που θα είναι κατάμεστη σήμερα και να πάρουν ένα τέτοιο σκορ που να τους αυξάνει τις ελπίδες για άνοδο.

Από τρία σερί under προέρχεται η Χάλμσταντ.

Αντίθετα, στα δύο από τα τρία τελευταία τρία παιχνίδια της Χέλσινγκμποργκ μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ.