Αλέξις Σάντσεζ: «Μου αρέσει να παίζω σέντερ φορ»

November 17, 2016
936 Views

Ο Αλέξις Σάντσεζ απολαμβάνει το φετινό του ρόλο στην Αρσεναλ, στην κορυφή της επίθεσης.

Μπορεί από τη στιγμή που μετακόμισε από τη Βαρκελώνη στο Λονδίνο, να λογιζόταν ως εξτρέμ και εκεί να έπαιζε μέχρι πέρσι, αλλά αυτή τη σεζόν, έχουν αλλάξει τα πράγματα για το Χιλιανό.

Ο Σάντσεζ παίζει πλέον στην κορυφή της επίθεσης τη Αρσεναλ και δεν τον… «χαλάει» καθόλου. «Μου αρέσει να παίζω σέντερ φορ επειδή μπορεί να έχω μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι. Έχω την ευκαιρία παίξω λίγο πιο βαθιά στην επίθεση και αυτό σημαίνει ότι μπορώ να έχω καλύτερη σύνδεση με τους συμπαίκτες μου» είπε ο Σάντσεζ.

Ο Χιλιανός που έχει σκοράρει ήδη οκτώ φορές ως τώρα και έχει δώσει επτά ασίστ σε 15 συμμετοχές, παραδέχθηκε ότι στην αρχή, έψαξε λίγο στο internet για την καινούργια του θέση! «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, αυτός είναι που αλλάζει πράγματα και ξέρει το πως θα παίζουμε. Μου ζήτησε να παίζω στην κορυφή της επίθεσης και του είπα ότι εγώ είμαι καλά με αυτό. Εψαξα κάποια βίντεο στο διαδίκτυο για να δω πως χρειάζεται να προσαρμόσω την κίνηση μου και από τότε υιοθετώ καλύτερα αυτό το στυλ παιχνιδιού» ανέφερε ο επιθετικός της Αρσεναλ.