Θα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης νικήτρια στο ντέρμπι με τη Ρεάλ;

November 17, 2016
912 Views

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τη Ρεάλ και ο Χουανφράν ήταν καθησυχαστικός για τη συμμετοχή του Αντούαν Γκριεζμάν.

Μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, στη Μαδρίτη ζουν στο ρυθμό του ντέρμπι της Ατλέτικο με τη Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Ο αρχηγός των «ροχιμπλάνκος», Χουανφράν, ξέρει πολύ καλά, από τέτοιες καταστάσεις. «Είναι πάντα ένα ιδιαίτερο ντέρμπι αυτό και νιώθουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Σε πολλούς φαίνεται ότι έχουμε μια αμυντική ομάδα, που σκοράρει κατά τύχη ή με ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά δεν είναι κάπως έτσι τα πράγματα. Θα είναι το τελευταίο ντέρμπι με τη Ρεάλ σε αυτό το γήπεδο και είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς» είπε ο αρχηγός της Ατλέτικο.

Από τη διακοπή λόγω των διεθνών υποχρεώσεων, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει έναν «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε με έναν τραυματισμό και το ερώτημα είναι αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τη Ρεάλ.

«Ρώτησαν τον Γκριεζμάν χθες το πρωί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι και μου είπε πως θα παίξει» απάντησε ο Χουανφράν.