Θα τον… αγοράσει!

January 15, 2022
34 Views

Αναμφίβολα, ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων για την ΑΕΚ είναι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Είναι ξεκάθαρο, πως πολύ πιο γρήγορα από όσο προβλέπει η συμφωνία με την Αιντραχτ Φρανκφούρτης, ίσως ακόμα και τον επόμενο μήνα, η Ενωση θα κάνει την κίνηση της.

Υπενθυμίζουμε, πως το καλοκαίρι η ΑΕΚ συμφώνησε να αποκτήσει τον Ελβετό ως δανεικό με οψιόν αγοράς, η οποία έπεσε μετά από πολλές διαπραγματεύσεις στα 2 εκατ. περίπου.

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τσούμπερ

Με τον ίδιο τον 31χρονο μέσο-επιθετικό, έχει επιτευχθεί συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο. Δηλαδή η ΑΕΚ κάλυψε το συμβόλαιο για το διάστημα που τον έχει δανεικό, με τις απολαβές του παίκτη αυτή τη στιγμή να είναι στο 1 εκατ. ευρώ.

Ο Τσούμπερ υπέγραψε από το καλοκαίρι για άλλα τρία χρόνια, με τη συμφωνία να ενεργοποιείται από την στιγμή που η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην εκτέλεση της ρήτρας και μέρος του ποσού της ρήτρας θα πληρωθεί ως ενοίκιο για τον πρώτο χρόνο.

Η συμφωνία κινείται δηλαδή σε επίπεδα που καθιστούν ρεαλιστική την παραμονή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ. Είναι σε ποσό το οποίο έχει ήδη πληρωθεί από πλευράς «κιτρινόμαυρων» στις περιπτώσεις των Λιβάγια και ακόμη μεγαλύτερο στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία για το 60% των δικαιωμάτων του.