«Δυνατό όπλο» από Βραζιλία! (photo)

January 15, 2022
27 Views

Στον Παναθηναϊκό έχουν επικεντρωθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και προσωρινά οι εξελίξεις στα μεταγραφικά έχουν «παγώσει», αλλά στη Βραζιλία «τρέχουν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αναφορικά με την υπόθεση του Λούκας Σίλβα.

Τόσο, που η πρόταση του Τριφυλλιού (πάντα με βάση τους ισχυρισμούς των βραζιλιάνικων ΜΜΕ) θα τεθεί επί τάπητος ανάμεσα στους παράγοντες της Γκρέμιο και στον μάνατζερ του 28χρονου μέσου, στο ραντεβού που θα έχουν στα επόμενα 24ωρα.

Οι «τρικολόρ» μετά τον υποβιβασμό τους στη δεύτερη κατηγορία, αδυνατούν να συντηρήσουν υψηλά συμβόλαια, όπως αυτό του Λούκας Σίλβα. Οι αποδοχές του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ ετησίως και η ομάδα επιθυμεί να τη δραστική μείωση τους.

Ήδη, τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως στον Σίλβα προτάθηκε νέα αμοιβή, μειωμένη κατά 40%. Με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη απαντήσει αρνητικά.

Με την πρόταση του Παναθηναϊκού στο χέρι, ο ατζέντης του Σίλβα, Κλαούντιο Φιορίτο, θα μιλήσει με τους ιθύνοντες των «τρικολόρ» για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πιθανότητα λύσης του συμβολαίου του Σίλβα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά για την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.