Κινδυνεύει με κεκλεισμένων των θυρών ο ΟΦΗ!

December 8, 2021
58 Views

ΑΕΚ και ΟΦΗ κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αντίστοιχα, από την πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Τόσο οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ όσο και του ΟΦΗ θα πρέπει να παρευρεθούν στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Super League Interwetten για να απολογηθούν για τα όσα συνέβησαν στα παιχνίδια τους με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, την περασμένη αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι στην αναμέτρηση των Κρητικών με τον Ολυμπιακό υπήρξε μικρή διακοπή λόγω καπνογόνων ώστε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, γεγονός που έχει καταγραφεί και στο φύλλο αγώνα. Ετσι, ο ΟΦΗ κινδυνεύει να δώσει τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους με Άρη στο πρωτάθλημα και στη ρεβάνς του Κυπέλλου, χωρίς την παρουσία φιλάθλων του.

Από την άλλη για το ματς της ΑΕΚ γίνεται λόγος μέχρι και για τιμωρία έξι αγωνιστικών λόγω υποτροπής σε παραβάσεις ανάμματος καπνογόνων. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν υπήρξε προσωρινή διακοπή του αγώνα, λογικά η Ένωση θα τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο.