Είδατε το γκολ του Μπακασέτα; (video)

October 18, 2021
172 Views

Η… μόδα του τελευταίου καιρού θέλει τις ομάδες που αμύνονται σε φάουλ εκτός περιοχής να βάζουν έναν ποδοσφαιριστή ξαπλωμένο πίσω από το τείχος.

Ο λόγος είναι ο προφανής.

Αν ο εκτελεστής του φάουλ επιλέξει συρτό σουτ και καθώς οι παίκτες απ’ το τοίχος συνήθως πηδάνε, να βρει η μπάλα πάνω του και να μην πάει προς την εστία.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Τραμπζονσπόρ, που με τα γκολ του και την παρουσία του οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος της Τουρκίας, σημείωσε δύο γκολ στο χθεσινό 3-1 της Τραμπζονσπόρ επί της Φενέρ. Ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ένα με εκτέλεση πέναλτι.

Το πρώτο, αυτό που σημείωσε με φάουλ ισοφαρίζοντας τη Φενέρμπαχτσε, έχει γίνει θέμα σε ολόκληρη την Τουρκία. Οι παίκτες της Φενέρ σχημάτισαν το ανθρώπινο τείχος, τοποθέτησαν ξαπλωμένο ποδοσφαιριστή πίσω απ’ αυτό και όλοι περίμεναν πως ο Έλληνας παίκτης θα σηκώσει την μπάλα απ’ το έδαφος.

Τελικά ο Μπακασέτας σούταρε συρτά και δυνατά, πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος και ελάχιστα εκατοστά δίπλα από τον ξαπλωμένο ποδοσφαιριστή, πετυχαίνοντας ένα γκολ που σήμανε την ανατροπή.

Δείτε το: