Αποχωρεί ή παραμένει ;

April 7, 2021
31 Views

Πριν λίγο καιρό, ο Λάζλο Μπόλονι έμοιαζε με τελειωμένη ιστορία για τον Παναθηναϊκό.

Θεωρούταν ένας προπονητής ο οποίος μετρούσε αντίστροφα μέχρι τη λήξη της σεζόν και θα έφευγε από την Αθήνα μετά από ολιγόμηνη παραμονή. Όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται…

Καταρχάς, ο Λάζλο Μπόλονι υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ που διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Ο Ρουμάνος δεν ήρθε ως μία λύση με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά ζήτησε και έλαβε χρόνο για να παρουσιάσει το έργο του.

Ασφαλώς, το συμβόλαιο δεν εγγυάται τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών…

Είτε η διοίκηση μπορεί να το λύσει, όπως έπραξε πέρυσι με τον Γιώργο Δώνη, είτε ο προπονητής να παραιτηθεί. Για την ώρα, καμία από τις δύο εκδοχές δεν είναι στο τραπέζι.

Ο Αλαφούζος ουδέποτε σκέφτηκε σοβαρά να απολύσει τον Μπόλονι ακόμα και μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πολύ περισσότερο, δεν πέρασε από το μυαλό του Ρουμάνου να τα παρατήσει.

Η τρέχουσα κατάσταση του Μπόλονι είναι η εξής: το έργο του 68χρονου τεχνικού αξιολογείται και το πρόσημο βαίνει θετικό. Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί με τη λήξη των Play Off και θα επηρεαστεί καθοριστικά από τη συμμετοχή ή όχι του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Conference League. Καθώς και την τελική έκθεση του Πιερ Ντρεοσί, αλλά και την άποψη των στενών συνεργατών του Αλαφούζου.