Θέμα Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

March 5, 2021
59 Views

Μαζεύτηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τα χθεσινά στον Βόλο, που όμως στη διοίκηση της ΑΕΚ κρίνουν πως δεν γίνεται να περάσουν έτσι.

Κανείς δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο να έχει πάλι η ΑΕΚ θέμα προπονητή, όμως από την άλλη κανείς δεν μπορεί να δεχτεί να συνεχίσει η Ένωση ως το τέλος με τον προπονητή της να τη διαχειρίζεται σαν να θέλει να δείξει πως είναι χειρότερη κι από αυτό που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος.

Το βράδυ της Πέμπτης (4/3) υπήρξαν πολλές διαβουλεύσεις και ο Μανόλο Χιμένεθ έγινε δέκτης των εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί, αλλά φαίνεται πως και η σημερινή μέρα θα έχει… ψωμάκι γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν είναι δεδομένος ο τρόπος και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη συζήτηση που σίγουρα θα γίνει με τον προπονητή, αλλά συζήτηση και πολύ σοβαρή μάλιστα θα γίνει σε κάθε περίπτωση.

Αν ο Χιμένεθ δεν πιστεύει καθόλου στην ομάδα που έχει ή αν θεωρεί πως μεγαλύτερη σημασία έχει το δικό του δίκτυ προστασίας μέσα στην πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για τη συνέχεια.