Δύσκολη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό

March 4, 2021
60 Views

Το σοκ από την απρόσμενη εξέλιξη της ρεβάνς και του ντροπιαστικού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο δημιούργησε χαμό στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!

Τα απανωτά χτυπήματα των Ηπειρωτών και το 0-2 μόλις στο 9’ προκάλεσαν εντάσεις, νεύρα, «γαλλικά» και βαριές εκφράσεις μεταξύ των παικτών, Ελλήνων και ξένων, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας είχαν διαμάχη μεταξύ τους, με τα νεύρα στο… κόκκινο από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό και την κακή εικόνα της ομάδας, ενώ αντάλλαξαν πολύ χοντρά λόγια και πυρά μεταξύ τους! Οι υπόλοιποι πράσινοι ζητούσαν να επικρατήσει ηρεμία, αλλά τα αποδυτήρια έμοιαζαν με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Η κατάσταση δεν ξέφυγε στα άκρα και έμεινε στα λόγια. Ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των παικτών, μια και το προπονητικό επιτελείο δεν είχε μπει ακόμα στα αποδυτήρια.

Μετά το τέλος του ντροπιαστικού αποκλεισμού, τα αποδυτήρια θύμιζαν νεκροταφείο και δεν σημειώθηκε το παραμικρό, αλλά άπαντες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι πλέον όλοι βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν παράπονα από τον Λάζλο Μπόλονι και τα εξέφρασαν σε στελέχη της διοίκησης πριν λίγο καιρό.