Άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ εισηγείται η Κυβέρνηση

January 22, 2021
81 Views

Το άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα εισηγούνται η Κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων προς την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με τον Νίκο Παπαθανάση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας σε εκπομπή του Open, είπε ότι το υπουργείο θα ζητήσει στην παρούσα φάση μόνο αυτό το άνοιγμα και όχι για άλλους κλάδους.

«Πρόκειται για 3.500 πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την χώρα με 13.000 εργαζόμενους και τους λαχειοπώλες», ανέφερε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, που είναι μέλος της επιτροπής, άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει δεκτή η εισήγηση της Κυβέρνησης, καθώς «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες», προσθέτοντας ότι «πηγαίνουμε καλά (σ.σ.: στα κρούσματα κορωνοϊού), άρα θα ανοίξουμε δραστηριότητες».

Ακόμα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάμε σε μεγάλο άνοιγμα από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και παρέπεμψε για περισσότερα στην επόμενη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την 29η Ιανουαρίου.