Ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού θέλει ο Ατζούν Ιντζαλί στην ομάδα του (photo)

January 16, 2021
90 Views

Το όνομα Ατζούν Ιντζαλί αυτόματα συνδέεται με το Survivor. Στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες της υφηλίου. Συνεπώς, αν ακούγαμε ότι ο Ατζούν ενδιαφέρεται για κάποιον, θα σκεφτόμασταν ότι θέλει να τον στείλει στον Άγιο Δομίνικο, όπου γυρίζεται το παιχνίδι.

Όμως, ο Ατζούν Ιντζαλί, εκτός από την ενασχόλησή του με την παραγωγή τηλεοπτικών ριάλιτι, είναι ο ιδιοκτήτης της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ.

Κι η δήλωσή του ότι θα αποκτήσει τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη αφορά την ποδοσφαιρική δραστηριότητα του και όχι την τηλεοπτική!

Σε δηλώσεις του στο «TV100», ο Ατζούν μίλησε για τα σχέδια του για τη Φορτούνα: «Θα φέρουμε στη Φορτούνα Σιτάρντ ένα ταλέντο από τον Παναθηναϊκό. Συνολικά θα κάνουμε δύο μεταγραφές».

Δεν τον ονόμασε, αλλά η Φορτούνα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Εμμανουηλίδη. Προ ημερών, η ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ολλανδικής ομάδας, επειδή θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της τον νεαρό επιθετικό.

Είναι άγνωστο αν ο Ατζούν έχει κατά νου μία νεότερη εξέλιξη ή απλώς τα νέα καθυστέρησαν να φτάσουν από την Ολλανδία στην Τουρκία, όπου διαμένει.

Ο Ατζούν του Survivor θέλει τον Εμμανουηλίδη! | to10.gr