Ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό ο Ματέους Ρέις

November 27, 2020
86 Views

Ο Ολυμπιακός θεωρείται δεδομένο πλέον πως θα κινηθεί τον ερχόμενο Γενάρη για την απόκτηση αριστερού μπακ και ο παίκτης που φαίνεται πως είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα δεν είναι άλλος από τον Ματέους Ρέις.

Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς από το περασμένο καλοκαίρι, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ζητήσει την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την O’Jogo, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πρόταση για τον Πορτογάλο μπακ και προσφέρει 1.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο. Όμως οι ερυθρόλευκοι δεν «παίζουν» μόνοι τους, αφού και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει τον παίκτη και μάλιστα δίνει μεγάλη «μάχη» με τους ερυθρόλευκους για να πείσει τη Ρίο Άβε αλλά και τον ίδιο τον Ρέις να ντυθεί στα πράσινα.

Η πορτογαλική ομάδα λοιπόν μοιάζει δεδομένο ότι θα τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο με μεταγραφή, για να μην τον χάσει για το τίποτα το καλοκαίρι, το θέμα όμως είναι αν θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό ή τη Σπόρτινγκ, με τον ίδιο τον παίκτη να φαίνεται πως θέλει να μετακομίσει στο λιμάνι και τους ερυθρόλευκους.