Επιστρέφει και ο Βίγια

September 15, 2020
88 Views

Στον Παναθηναϊκό προσέχουν για να… έχουν με τον Λούκας Βιγιαφάνιες και αυτός είναι ο λόγος που δεν… μπαίνει ακόμα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο «Βίγια» φαίνεται να έχει ξεπεράσει τη θλάση που είχε στον προσαγωγό και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της… επιστροφής. Ο Λούκας αυτή την εβδομάδα συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και προς το τέλος αυτής θα ανεβάσει ρυθμούς.

Αυτό γίνεται με σκοπό μέσα στην επόμενη εβδομάδα να συμμετάσχει σε μέρος των προπονήσεων και προς το τέλος της να βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν είναι πιθανό ο Λούκας Βιγιαφάνιες να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά όχι σίγουρο καθώς στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να ρισκάρουν οποιαδήποτε επιπλοκή.

Επιπρόσθετα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι στη διάθεση του Πογιάτος για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη.΄

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν ο Βιγιαφάνιες να είναι 100% υγιής όταν θα επιστρέψει έτσι ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες να στερηθεί των υπηρεσιών του ο Πογιάτος στο μέλλον.

Φυσικά, ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με το ιατρικό τιμ και οποιαδήποτε απόφαση παρθεί θα είναι με γνώμονα τις συμβουλές των γιατρών της ομάδας.