Και τώρα οι μεταγραφές! (photos)

August 11, 2020
94 Views

Πρώτα ο Ελαμπντελαουί μετά ο Τσιμίκας και τώρα η ώρα των μεταγραφών στον Ολυμπιακό.

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Τσιμίκα από τη Λίβερπουλ , τρέχει το μεταγραφικό πλάνο με μεγάλο ενδιαφέρον και καυτά ονόματα να βρίσκονται στη λίστα των ερυθρολεύκων.

Ως αντί-Τσιμίκας παρουσιάζεται εδώ και μέρες ο Μιγκέλ Τράουκο.

Με τον Περουβιανό οπισθοφύλακα υπάρχει συμφωνία εδώ και μέρες και τώρα οι Πειραιώτες θέλουν να τα βρουν με την Σεντ Ετιέν για να καλύψουν το κενό που αφήνει με τη μεταγραφή του ο «Τσίμι». Οι Γάλλοι αξιώνουν ένα ποσό στα 2 εκατ. ευρώ, αλλά με λίγη καλή θέληση μπορεί να γίνει η… δουλειά και με 1,5 εκατ. ευρώ.

Στο θέμα του αριστερού μπακ, τώρα, ο Μαρτίνς φαίνεται πως περιμένει και τον Κούτρη, ο οποίος επίσης είχε ξεχωρίσει πριν από δύο χρόνια με τις εμφανίσεις του, αλλά κάποιοι τραυματισμοί τον πήγαν πίσω και σιγά-σιγά θα προσπαθήσει να αποκτήσει ρυθμό.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν φήμες πως κάτι κινείται με τον Εμάνουελ Ινσούα, ύστερα από το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Αργεντινού μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠαναθηνΑϊκό, αλλά δεν πρόκειται να του δώσει τα 600 με 800 χιλιάρικα που ζητούσε για συμφωνία.