Του έδειξε την πόρτα της εξόδου ο Πίρλο!

August 10, 2020
276 Views

Σε μία κίνηση, που αν μη τι άλλο, προκάλεσε αίσθηση και αιφνιδίασε άπαντες, οι διοικούντες την Γιουβέντους, ανέθεσαν το «τιμόνι» της ομάδας στον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στην προπονητική σε πολύ… βαθιά νερά, αντικαθιστώντας τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο 41χρονος προπονητής, όμως, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις ευθύνες και έχει πιάσει ήδη δουλειά, σχεδιάζοντας την «δική» του «γηραιά κυρία» εν΄ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και σ΄ αυτόν τον σχεδιασμό, δεν «χωρά» ο Μπλεζ Ματουϊντί, καθώς όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», ο 33χρονος Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής αναμένεται να αποχωρήσει από την Γιουβέντους. Για την μεσαία γραμμή της ομάδας που σχεδιάζει, ο Πίρλο έχει ζητήσει από την διοίκηση, τον Σάντρο Τονάλι της Μπρέσια και τον Ζορζίνιο της Τσέλσι.

Όσο αφορά στον Ματουϊντί, ο οποίος έχει ετήσιες απολαβές περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να ενταχθεί στην Ιντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας Ντέϊβιντ Μπέκαμ.