Μάχη για τη δεύτερη θέση στην ΑΕΚ

July 11, 2020
277 Views

Αποφασισμένη να καλύψει ολόκληρη τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στα τρία ματς των play offs που απομένουν είναι η ΑΕΚ, με τον Μάσιμο Καρέρα να στέκεται στο γεγονός ότι η απόφαση του CAS δεν αλλάζει τίποτα από τον αρχικό σχεδιασμό, μιας και στην «Ένωση» υπολόγιζαν χωρίς του βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τον «δικέφαλο».

Η προσοχή είναι στραμμένη στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό με τη νίκη να είναι μονόδρομος με τον Καρέρα να γνωρίζει ότι αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που τον έχει δυσκολέψει αρκετά και μόνο εύκολος δεν είναι.

Στόχος της ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στα ματς που απομένουν και αυτό είναι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους στην «Ένωση» με τα μεταγραφικά να περνούν σε δεύτερο πλάνο.

Ο Ίλια Ίβιτς δουλεύει όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς για να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα, αλλά προς τα έξω δεν διαρρέεται τίποτα για να μην επηρεαστεί η ομάδα. Στην ΑΕΚ στόχος είναι η δεύτερη θέση και όλα τα υπόλοιπα έπονται, τα οποία θα γίνουν στην ώρα τους, όπως δηλαδή οι μεταγραφές.