Καμία απόφαση για το μέλλον του Δώνη στον Παναθηναϊκό

May 23, 2020
145 Views

Ο Τσάβι Ρόκα μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα, αλλά για το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό θα αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος των πράσινων βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή για τον σχεδιασμό της ομάδας και δεν έχει καμία επικοινωνία με τον προπονητή δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά.

Φυσικά και η απόφαση διακοπής της συνεργασίας με τον Δώνη δεν είναι απλή, καθώς ο 50χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο ως το 2021. Δεν είναι μόνο οι ρήτρες που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι αρεστός στους παίκτες του και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί επί των ημερών του μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Παρ’ όλα αυτά’ ο Αλαφούζος κάνει σκέψεις διακοπής της συνεργασίας με τον Δώνη, αν και έχουν περάσει τρεις μήνες από την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το ποια θα είναι η απόφασή του θα μαθευτεί σύντομα, διότι δεν μπορεί να αιωρείται για καιρό ακόμα το θέμα του προπονητή.

Από την πλευρά του, ο Δώνης επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά από εκεί και πέρα, αν δεχθεί κάποια ικανοποιητική πρόταση από το εξωτερικό, δεν αποκλείεται τώρα να την κάνει αποδεκτή.