Σήμερα η απόφαση για την επανέναρξη

May 18, 2020
65 Views

Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης (στις 15:00) αναμένεται κι επίσημα να ανακοινωθεί η απόφαση της επανέναρξης της Super League 1.

Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Super League βρίσκονται οι ομάδες. Το Υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα (18/5) θα μπορούν οι ομάδες της Superleague 1 να ξεκινήσουν τις ομαδικές προπονήσεις κάτι που σημαίνει πως μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη την σήμερα (18/5) μεταξύ των ομάδων όπου και θα αποφασιστεί κι επίσημα η επανέναρξη του πρωταθλήματος με πιθανότερη ημερομηνία στις 6-7 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει προβλέπεται οι αγώνες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 19 Ιουλίου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Τέλος, θα υπάρξει και ψηφοφορία για την εκλογή αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του Χρήστου Δάρα, αλλά και επικύρωση των θέσεων 7-14 της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.