Δέκα σύλλογοι στα… πόδια του Τσιμίκα!

May 4, 2020
157 Views

Η Νάπολι μπορεί να είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά δεν είναι η μοναδική που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Την περασμένη εβδομάδα οι Ιταλοί είχαν γράψει για την Τορίνο, ενώ σήμερα αναφέρουν ότι η Λάτσιο έχει μπει για τα καλά στο κόλπο για την απόκτηση του αριστερού αμυντικού.

«Η Νάπολι θα κινηθεί το καλοκαίρι για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του ανταγωνισμού, καθώς για τον Έλληνα μπακ ενδιαφέρονται επίσης οι Τορίνο και Λάτσιο», αναφέρουν χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ τους οι δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας και προσθέτουν για το ενδιαφέρον της Λάτσιο.

«Ο Ολυμπιακός, πάντως, για τον παραχωρήσει ζητάει περί τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Η τιμή για την πώληση του Κώστα Τσιμίκα, ωστόσο ενδέχεται να πέσει τους επόμενους μήνες», καταλήγουν.

Η Λάτσιο φέρεται να μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του 23χρονου μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2023.

Εκτός από τις ιταλικές ομάδες που προαναφέραμε για την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρονται επίσης οι Λίβερπουλ, Πόρτο, Λέστερ, Σέφιλντ, Μπέτις, Ρέιντζερς και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Υπενθυμίζουμε ο διεθνής μπακ πριν διακοπούν οι διοργανώσεις, είχε πραγματοποιήσει συνολικά 37 συμμετοχές, έχοντας 7 ασίστ σε 3.287 λεπτά συμμετοχής.