Λουτσέσκου : Πως πήρε την απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ

April 9, 2020
76 Views

Σε τηλεοπτικό κανάλι της Ρουμανίας εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε για τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και την υποδοχή του Ιβάν Σαββίδη.

«Κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης με υποστήριξε θερμά. Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι με αντιμετώπιζαν με καψυποψία, δεν ήμουν αποδεκτός. Πήγα από μια ομάδα που έβαζε πάντα προβλήματα στο ΠΑΟΚ.

Την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης κάλεσε όλους τους παίκτες και τους διοικούντες και τους είπε: ‘Ο προπονητής μας είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου και εγώ είμαι ο πρώτος που τον στηρίζω. Εάν κάποιος δεν το κάνει αυτό, την επόμενη στιγμή θα φύγει από εδώ. Αυτός είναι προπονητής μας!’ Καταλαβαίνετε πόσο ισχυρό ήταν αυτό το μήνυμα».

Μιλώντας για το τι έγινε το καλοκαίρι και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Έφυγα λόγω κάποιων παρεξηγήσεων. Ήταν μια τεράστια πρόκληση οι όμιλοι του Champions League!

Υπήρχε κίνδυνος να χάσουμε παίκτες στη μεσαία γραμμή. Παίκτες που ήταν κομβικοί. Δεν κατάφερε η ιδιοκτησία να τους κρατήσει στην ομάδα και με τη σειρά μου… αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να φύγω».