Πλάνο για τη νέα σεζόν και εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα!

April 6, 2020
76 Views

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο, είχε σήμερα νέα συζήτηση -μέσω Skype- με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους υπόλοιπους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του κύκλου των καθημερινών πια επαφών του ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την ίδια ώρα, υπήρξαν σημαντικές αποφάσεις, καθώς καθορίστηκαν οι τομείς ευθύνης του καθενός.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Σαββίδης αναλαμβάνει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες θα πρέπει να σημειωθεί, πως ξεκαθαρίστηκε ότι υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή.

Το παραπάνω, σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα είναι ξεκάθαρα ο υπεύθυνος των μεταγραφών με συμβολή του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο ο Γιώργος Σαββίδης θα έχει τη γενική επίβλεψη.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως την κατασκευή του νέου γηπέδου, όπου υπάρχουν στελέχη που είναι εξειδικευμένα στο αντικείμενο, αλλά και μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΚ επιφορτισμένα με εποπτικό ρόλο.