Τα παίζει όλα για όλα η Νάπολι για να πάρει Τσιμίκα!

April 6, 2020
66 Views

Η Νάπολι ενδιαφέρεται από τον περασμένο Ιανουάριο για τον Κώστα Τσιμίκα και προσπαθεί να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όμως, οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι συγκεκριμένες και «αγγίζουν» τα 25 εκατ. ευρώ, με τους παρτενοπέι να μην θέλουν να δώσουν αυτά τα χρήματα και να κάνουν ότι μπορούν για να ρίξουν την τιμή.

Οι Ναπολιτάνοι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση οι Πειραιώτες να επιμείνουν στα 25 εκατ. ευρώ που ζητούσαν για την παραχώρηση του Έλληνα μπακ και έχουν «κολλήσει», για αυτό και χρησιμοποιούν κι άλλες διαπραγματευτικές λύσεις για να πείσουν τον Ολυμπιακό να «πέσει».

Συγκεκριμένα, η Νάπολι άφησε να εννοηθεί πως εξετάζει άλλες λύσεις, όπως τον Φίρπο της Μπαρτσελόνα και από χθες τον Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι.

Η Νάπολι παίζει παιχνίδια με τον Ολυμπιακό προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του, ο οποίος όμως δεν θα το κάνει αφού έχει θέσει συγκεκριμένη τιμή, με τον Τσιμίκα από την άλλη να έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων πέρα των παρτενοπέι, όπως της Ίντερ, ενώ έχει ακουστεί και η Άρσεναλ.