Τι γίνεται με την παραμονή του Βράνιες στην ΑΕΚ

April 2, 2020
67 Views

Ο Όγκνιεν Βράνιες αναμένεται να επιστρέψει στην Άντερλεχτ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν (αν ολοκληρωθεί τελικά) και να κάνει το… παιχνίδι του, ώστε να επιστρέψει στην Ένωση.

Ο Όγκνιεν Βράνιες πραγματοποίησε ένα αρκετά καλό μισό στη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Βέβαια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ , η Ένωση δεν πρέπει να πέσει στα πόδια της Άντερλεχτ επειδή ο Βράνιες έπαιξε τρεις μήνες καλή μπάλα. Γνωρίζει καλά η ΑΕΚ ότι η βελγική ομάδα θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει όσο πιο ακριβά γίνεται επειδή βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του. Από την άλλη ομάδα από το Βέλγιο παίρνει ρίσκο με το να προσπαθήσει να τον πουλήσει ακριβά, να της μείνει στα χέρια και να… κάτσει στο συμβόλαιο του, το οποίο έχει κόστος συνολικά 3,6 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ΑΕΚ λοιπόν έχει τον παίκτη με τον μέρος της και αυτό που θα κάνει είναι να περιμένει ο παίκτης να επιστρέψει στο Βέλγιο και να κάνει το παιχνίδι του, ώστε η Ένωση να έχει το… μεγαλύτερο κέρδος. Μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί της Άντερλεχτ δεν θέλουν τον παίκτη, γεγονός που σημαίνει ότι θα πιέσουν κιόλας την διοίκηση να τον παραχωρήσει.

Έτσι στόχος της ΑΕΚ είναι να τον κάνει δικό της με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και για τον λόγο αυτό δεν θα βιαστεί.