Βροχή οι προτάσεις για Ελ Αραμπί

March 28, 2020
222 Views

Η πολύ καλή φετινή παρουσία του Ελ Αραμπί είχε ως αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να… χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής είναι 33 ετών.

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος.Ο Μαροκινός φορ μετράει 24 γκολ σε 39 συμμετοχές και κανείς δεν γνωρίζει πόσα θα πετύχει ακόμα αν συνεχιστεί η σεζόν.

Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα και στα 33 του,ομάδες ενδιαφέρθηκαν γι΄ αυτόν τον χειμώνα και πιθανότατα θα ενδιαφερθούν κάποιες και το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα, για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν ομάδες από την Γαλλία, από το Κατάρ και από την Τουρκία.

Από την Γαλλία επίσημη πρόταση δεν ήρθε, αλλά ήρθαν από το Κατάρ και από την Τουρκία. Συγκεκριμένα, από την Τουρκία έγινε λόγος για πρόταση από την… ελληνική Αλάνιασπορ.

Ο Μαροκινός δεν ήταν θετικός σε καμία από τις δύο προτάσεις και φυσικά ούτε από τον Ολυμπιακό. Αντίστοιχες προτάσεις δεν είναι απίθανο να έρθουν και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.Θυμίζουμε ότι ο Ελ Αραμπί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2021.