Τον Ιούλιο όλα τα παιχνίδια!

March 27, 2020
48 Views

Την στιγμή που όλος το πλανήτης είναι κλεισμένος στο σπίτι του, τα ερωτήματα για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων που διεκόπησαν λόγω του κορωνοϊού παραμένουν.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το δικό μας, αυτό της Σούπερ Λίγκ το οποίο έχει κατεβάσει ρολά πριν την έναρξη των πλέι-οφ.

Σε δημοσίευμα αναφέρεται πως στις προθέσεις των υπευθύνων των λιγκών είναι να εκμεταλλευθούν και τον Ιούλιο για να γίνουν τα παιχνίδια που απαιτούνται και να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει «βασική επιθυμία των ευρωπαϊκών λιγκών είναι να δουλέψουν όλοι μαζί με έναν βασικό σκοπό, την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων μέσα στο γήπεδο».

Από τις συνεχείς συζητήσεις που έχουν οι επικεφαλής της Σούπερ Λίγκ με τους αντίστοιχους των άλλων λίγκ έχει γίνει ξεκάθαρο ότι υπολογίζεται όλος ο Ιούλιος για τα παιχνίδια και όχι μόνο οι πρώτες μέρες του.

Στις συζητήσεις συμμετέχουν και άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας οι οποίοι άμεσα μπορούν να δίνουν λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν από μία τέτοια απόφαση. Σημαντικότερο από όλα; Το πώς θα μπορέσει να γίνει το πέρασμα στην νέα σεζόν με τα προκριματικά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.