Ξεκινά η υπογειοποιήση στη Φιλαδέλφεια!

March 25, 2020
154 Views

Η ΓΑΔΑ ανακοίνωσε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από την Αγιά Σοφιά με τους δρόμους να κλείνουν και την υπογειοποίηση να ξεκινά.

Η μεγάλη στιγμή που περίμενε η ΑΕΚ έφτασε καθώς το Δελτίο Τύπου από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω της υπογειοποίησης που ξεκινάει!

Ήδη από τον Δεκέμβρη η Περιφέρεια Αττικής είχε ανάψει το πράσινο φως με τις υπογραφές που είχαν πέσει και έδιναν ουσιαστικά την τελική έγκριση στο έργο.

Οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στο διάστημα που ακολούθησε εγκρίθηκαν και αυτές και πλέον από τη ΓΑΔΑ δόθηκε το «ok» για το κλείσιμο των δρόμων στις Πατριάχου Κωνσταντίνου και Φωκών για τα έργα της υπογειοποίησης!

Ένα έργο το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία της Αγιά Σοφιάς, το οποίο συνάμα θα διευκολύνει σε τεράστιο βαθμό και την κυκλοφορία στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως τονίζεται στο Δελτίο Τύπου, θα διαρκέσουν από 24/03/2020 και για ένα χρόνο ως τις 23/03/2021.