Η κόκκινη που… στέλνει τον Νεϊμάρ στο καρναβάλι του Ρίο

February 24, 2020
164 Views

Το εισιτήριο για το καθιερωμένο του ταξίδι στη Βραζιλία φαίνεται πως βρήκε ο Νεϊμάρ στη μορφή μιας… κόκκινης κάρτας. Εδώ και μια εξαετία ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί αποτελεί μόνιμο θαμώνα του περίφημου καρναβαλιού του Ρίο, γεγονός που τον έχει βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο του γαλλικού Τύπου.

Είτε με αφορμή κάποιον τραυματισμό είτε εξαιτίας κάποιας ποινής που όφειλε να εκτίσει, ο 28χρονος έβρισκε πάντα την ευκαιρία να πάρει ένα μικρό ρεπό από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να κάνει το ταξίδι με προορισμό την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τη Μπορντό λίγες στιγμές πριν το φινάλε αλλάζει άρδην τα δεδομένα, καθώς πλέον ο Βραζιλιάνος βρήκε το απαραίτητο… άλλοθι για να μεταβεί τελικά στη Βραζιλία και συγχρόνως να μην ανησυχεί για κάποια τιμωρία από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Άλλωστε, οι αποβολές και οι τραυματισμοί του Νεϊμάρ κάθε χρόνο τέτοια εποχή αποτελούν… συνήθεια που έγινε λατρεία και φαίνεται πως η πάγια τακτική του 28χρονου δεν θα αλλάξει ούτε και φέτος.