«Καίει» τον Παναθηναϊκό το θέμα Δώνη!

February 24, 2020
123 Views

Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα και στον Παναθηναϊκό. Το «μπαμ» το έκανε ο Γιώργος Δώνης λίγες μέρες πριν με τις δηλώσεις του.

Μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως, αρνήθηκε να δώσει συνέχεια. Είχε προηγηθεί, άλλωστε, και η ανακοίνωση στήριξης της ΠΑΕ με το σαφές μήνυμα για τις δημόσιες τοποθετήσεις.

Οι τόνοι έπεσαν, όπως ήταν λογικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα ξεχάστηκε. Απλώς προσωρινά θάφτηκε κάτω από το χαλί. Η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι κομβική για το μέλλον του Δώνη.

Πρόθεσή του είναι να έχει συνάντηση με τους διοικούντες για να τεθούν τα πάντα επί τάπητος μήπως και βρεθεί κοινή συνισταμένη. Δεν είναι βέβαιο, όμως, στο σημείο που έχουμε φτάσει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί.

Συνήθως όταν το γυαλί σπάει, δύσκολα κολλάει.Και για να φτάνει ένας προπονητής να ξεσπάσει on camera, οι λόγοι ούτε λίγοι είναι ούτε ασήμαντοι. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε τονίσει πως το θέμα είναι και οικονομικό.

Σε περίπτωση που η διοίκηση αποφασίσει να του δείξει τον δρόμο προς την έξοδο, θα πρέπει και να τον αποζημιώσει. Ο 50χρονος τεχνικός στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έχει να πάρει 1.100.000 ευρώ μαζί με τους συνεργάτες του. Ποσό απαγορευτικό για να δοθεί έστω και κατά το ήμισυ, όπως ορίζει ένας όρος στο συμβόλαιό του σε περίπτωση απόλυσης. Ταυτόχρονα ο Δώνης από μόνος του δεν δείχνει διάθεση να παραιτηθεί.

Εντός των ημερών δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα στο θέμα του προπονητή. Η άποψη που επικρατεί, πάντως, είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν ως έχει και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα. Ο Τσάβι Ρόκα, πάντως, σκανάρει την αγορά για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.