Μέσι: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να φεύγει από την Μπαρτσελόνα»

February 20, 2020
133 Views

Οι καρδιές των οπαδών της Μπαρτσελόνα μπορούν να επιστρέψουν και πάλι στις θέσεις τους… Ο Μέσι δεν θέλει να φύγει από την ομάδα. Για την ακριβεία, δεν μπορεί ούτε να φανταστεί τον εαυτό του να το κάνει.

Ο Αργεντινός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο καθησυχάζοντας τους φίλους της ομάδας που είχαν αρχίσει να ανησυχούν μετά την κόντρα που ξέσπασε με τον Αμπιντάλ.

«Του απάντησα γιατί ένιωσα ότι μου επιτίθεται. Ένιωσα ότι επιτίθεται στους παίκτες γενικότερα. Εν το μεταξύ μίλησε και είπε πάρα πολλά για τα αποδυτήρια. Σαν να έχει τη δύναμη να φέρνει και να διώχνει προπονητές αλλά και παίκτες. Και μάλιστα μίλησε και για εμένα. Σαν να έχω δυνάμεις τεράστιες και να λαμβάνω αποφάσεις εγώ για την ομάδα και για όλους», ανέφερε ο Μέσι όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον Αμπιντάλ.

Ο Αργεντινός παρά τα όσα είπε για τον Αμπιντάλ και για την κόντρα που καλά κρατεί επεσήμανε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει, μάλιστα τεχνηέντως πέταξε το μπαλάκι στην Μπαρτσελόνα.

«Εάν το θέλει η ομάδα εγώ δεν θα φύγω. Θέλω να πάρω και άλλο Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίσω να παίρνω πρωταθλήματα», ανέφερε αλλά παραδέχθηκε ότι θα πρέπει να συνεχίσει η ομάδα να μεγαλώνει και να βελτιώνεται για να μπορεί να έρθουν προκρίσεις και τίτλοι.