Στο παιχνίδι Μονακό ,ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για τον 18χρονο άσο!

February 18, 2020
78 Views

Το ονειρικό ντεμπούτο του Γιώργου Βαγιαννίδη κόντρα στον Παναιτωλικό, έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 18χρονος άσος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό έχουν εξελιχθεί σε σίριαλ, ενώ στα χέρια του παίκτη υπάρχει πρόταση από την Μονακό. Επίσης είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Εξάλλου, ο Βαγιαννίδης αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα της γενιάς του 2001. Είναι λογικό κι επόμενο να ερίζουν για την απόκτησή του αρκετές ομάδες.

Στο «τριφύλλι» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή και το ζητούμενο για την οικογένειά του, είναι το εξής: Να καταθέσει πρόταση συμβολαίου ο Παναθηναϊκός, η οποία μέσα από τις απολαβές, θα δείχνει ότι ο Βαγιαννίδης υπολογίζεται στο να έχει ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι πρωταρχικό ζητούμενο τα χρήματα, αλλά ο συνδυασμός ενός καλού πρώτου συμβολαίου με την άμεση καθιέρωσή του.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό, το επόμενο διάστημα θα γίνει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και κανείς δεν ξέρει που θα… κάτσει η μπίλια. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι τις 30 Μαρτίου υπάρχει deadline από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ώστε να έχει παρθεί η τελική απόφαση και να κλείσει οριστικά το ζήτημα.

Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης έδειξε στις δηλώσεις του, πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί προτεραιότητα. Τα λεγόμενά του είναι ένα καλό «μήνυμα» προς τους «πράσινους» που δεν αποκλείεται στο τέλος, να κάνουν την υπέρβασή τους για να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, αυτό το σπουδαίο ταλέντο.