Και η ΑΕΚ για Βέλεθ !

February 16, 2020
150 Views

Ο Φραν Βέλεθ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της ΑΕΚ, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Ενδιαφέρον για τον Βέλεθ φέρεται να έχει εκδηλώσει και ο Παναθηναϊκός, την ίδια στιγμή που η διοίκηση του Άρη εμφανίζεται αποφασισμένη να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των δυο ομάδων στο “Κλ. Βικελίδης”.

Το σημερινό ματς θα παίξει σημαντικό ρόλο στο θέμα αυτό καθώς αναμένεται να τσεκάρει τον παίκτη και ο Μάσιμο Καρέρα. Ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον άσο του Άρη και ανάλογα να μιλήσει στον Ίλια Ίβιτς εάν πιστεύει πως πρέπει να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί.