«Με πολλά παιδιά από την ομάδα είμαστε οικογένεια»

January 26, 2020
153 Views

Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιάννης Μπουζούκης, λίγο μετά την νίκη της ομάδας τους επί της Λάρισας, μίλησαν για την πορεία του Παναθηναϊκού, το αποψινό παιχνίδι αλλά και στη μεταξύ τους σχέση. Τι ανέφερε για το α λα Πανένκα πέναλτι ο Χατζηγιοβάνης.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν:

Για το ότι έπεσε η απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο:

Χατζηγιοβάνης: «Εμείς στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε το ίδιο τέμπο».

Μπουζούκης: «Στο τέλος μετράνε οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα έχει ορθοποδήσει. Πάμε καλά και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους»

Για τη βελτίωση της ομάδας τον τελευταίο καιρό:

Μπουζούκης: «Είχαμε τρία ματς στον πρώτο γύρο που δεν αποδώσαμε καλά. Αυτό μετά άλλαξε. Καταφέραμε να κερδίσουμε σχεδόν όλα τα τελευταία ματς και βάλαμε πολλά γκολ. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Χατζηγιοβάνης: «Έχουμε ανέβει πολύ σαν ομάδα. Έχουμε πάθος και τρομερή αποτελεσματικότητα. Έχουμε μια καλή ομάδα».

Για την εκτέλεση α λα Πανένκα είπε ο Χατζηγιοβάνης: «Δεν ήταν η σωστή στιγμή να κάνω την εκτέλεση α λα Πανένκα. Έκανα χαζομάρα και ζήτησα συγνώμη απ΄ όλους.Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται»

Για το αν μπορεί η ομάδα να βγει τρίτη:

Μπουζούκης: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για τα ντέρμπι που έρχονται:

Μπουζούκης :«Το έχουμε ξαναπεί ότι αν παίζεις ένα ντέρμπι σε μεγαλώνει . Έχουμε την ψυχολογία και περιμένουμε πως και πως τα ματς αυτά»

Χατζηγιοβάνης: «Περιμένω πως και πως αυτά τα ματς. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς»

Για την μεταξύ τους σχέση:

Χατζηγιοβάνης: «Με τον Μπουζούκη έχουμε περάσει πάρα πολλά. Θυμάμαι όταν δεν έπαιζε τότε του είχα πει ότι κάποια στιγμή θα παίξουμε στην πρώτη ομάδα και τελικά έγινε. Πλέον είμαστε κάτι πολύ παραπάνω από συμπαίκτες»

Μπουζούκης: «Πριν από το ματς με τον Ατρόμητο του είπα ότι θα σκοράρει με πάσα δικιά μου και έγινε. Ο Τάσος πέρασε πολύ πιο δύσκολα από μένα σχετικά με την ανανέωση του. Θέλω να πω κάτι. Με πολλά παιδιά από την ομάδα είμαστε οικογένεια»