Τρίτη προσθήκη στον Παναθηναϊκο ο Αγιούμπ

January 20, 2020
147 Views

Ο Γιασίν Αγιούμπ θα είναι το τρίτο απόκτημα του Παναθηναϊκού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 25χρονος Μαροκινός (με ολλανδικό διαβατήριο) μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και σαν «δεκάρι». Η συμφωνία μαζί του είναι δεδομένη, αφορά τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και έρχεται με αγορά από την Φέγενορντ έναντι ενός μικρού ποσού και όχι ως δανεικός.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελούσε εξ αρχής τον πρώτο στόχο των «πράσινων», ωστόσο στην πρώτη επαφή μαζί του υπήρχε μεγάλη διαφορά, καθώς ο παίκτης αξίωνε 600.000 ευρώ ετησίως. Στη συνέχεια ο Αγιούμπ βρέθηκε πολύ κοντά στην Λουντογκόρετς, αλλά η μεταγραφή «ναυάγησε» και τότε ενεργοποιήθηκε ξανά ο Παναθηναϊκός. Ο Τσάβι Ρόκα εκμεταλλεύτηκε την σφοδρή επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από τη Φέγενορντ, όπου ήταν εκτός πλάνων, κι έτσι ο Αγιούμπ έριξε τις απαιτήσεις του στα επίπεδα που μπορούσε να καλύψουν οι «πράσινοι».

Πριν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο Αγιούμπ είχε επισκεφτεί «ινκόγκνιτο» την Αθήνα και συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος του εξήγησε το ρόλο που τον προορίζει στην ομάδα και αφού ο Μαροκινός διεθνής καλύφθηκε σε όλα έδωσε τα χέρια με το «τριφύλλι». Πλέον απομένουν διαδικαστικά ζητήματα για να επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση πλέον. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι πολύ ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς εκτιμά πως ο Αγιούμπ μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι.