Φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ!

January 16, 2020
167 Views

Το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού μπαίνει στις βασικές προτεραιότητες της ΑΕΚ, η οποία πάντως, είναι αποφασισμένη να δώσει μάχη για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το πρώτο βήμα των μεταγραφικών κινήσεων, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Νταμιάν Σιμάνσκι. Έτσι η αμέσως προτεραιότητα της Ένωσης είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Η περίπτωση του Φεντερίκο Μπάρμπα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν μένει μόνο στον Ιταλό στόπερ και εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η Ουντινέζε φέρεται να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της και η ΑΕΚ μπαίνει και πάλι στο κάδρο, με τους γείτονες να κάνουν λόγο και για την Μπενεβέντο. Το βέβαιο είναι πως ο παίκτης θα φύγει από την Βαγιαδολίδ και θα επιστρέψει στην Κιέβο.

Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να παλέψουν και για την ενίσχυση της επίθεσης και δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Τάνκοβιτς. Μεγάλο «αγκάθι» αποτελεί το οικονομικό, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν σκληρά παζάρια.