Σιμάνσκι: «Μεγάλο κλαμπ και βήμα στην καριέρα μου η ΑΕΚ» (vid)

January 15, 2020
334 Views

Τη χαρά του που θα παίξει στην ΑΕΚ και τη βεβαιότητα ότι θα… αλληλοβοηθηθεί με την «Ένωση» εξέφρασε ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του ο Πολωνός μέσος έκανε λόγο για ένα μεγάλο κλαμπ που θα αποτελέσει βήμα στην καριέρα του.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος λοιπόν ότι θα αποδείξει την αξία του και ότι θα καταφέρει μέσω των «κιτρινόμαυρων» να επιστρέψει στην εθνική και να παίξει στο Euro.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμάνσκι

-Ποιά είναι τα συναισθήματά σου έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου στην ΑΕΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι ένα βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή και τους ανθρώπους του κλαμπ για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θέλω να δείξω τις ικανότητες μου και να δείξω την ποιότητά μου μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω στην ομάδα και να την βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων της».

-Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;

«Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της. Παρακολούθησα και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι που θέλεις να πετύχεις φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ;

«Θέλω να πετύχω πράγματα με την ΑΕΚ φέτος και ως μέσος θέλω να δείξω στον κόσμο και στο κλαμπ ότι είμαι ένας καλός παίκτης. Πιστεύω ότι το κλαμπ θα μου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψω στην Εθνική στο Euro 2020».