Κοντά σε Ρεν ο Γιαννούλης

December 26, 2019
214 Views

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι το πιο καυτό μεταγραφικό όνομα του ΠΑΟΚ αυτή την εποχή και τα ξένα ΜΜΕ συχνά πυκνά αναφέρονται σε αυτόν.

Με τον τίτλο «η Ρεν μπορεί να αποκτήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη» ένα ακόμη δημοσίευμα από τη Γαλλία στέκεται στο έντονο ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ του δικεφάλου.

Η ομάδα της Βρετάνης, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Παρί και Μαρσέιγ, ετοιμάζεται να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ειδικά μετά κι από τις αναχωρήσεις των Μπεν Αρφά, Ισμαίλ Σαρ και Μπέντζαμιν Αντρέ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι από πέρσι στο στόχαστρο της Ρεν, που όπως γράφεται στη Γαλλία «στοχεύει στην ενίσχυσή των άκρων της από την Ελλάδα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της L’Equipe, πάντως, η μεταγραφή του 24χρονου Έλληνα μπακ θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση που ο Σουλεϊμάν Ντουμπιά λύσει το συμβόλαιό του, μετά από μόλις 7 συμμετοχές την φετινή σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει πως η συζήτηση για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη θα ξεκινήσει με βάση τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.