Έντονα παράπονα Μαρινάκη στον Χούμπελ για τη διαιτησία!

December 2, 2019
159 Views

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κατέβηκε στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης» (και στη συνέχεια στα αποδυτήρια) μετά το τέλος της αναμέτρησης και συνομίλησε με τον Χέρμπερτ Χούμπελ (πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA-UEFA στην Ελλάδα).

Του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοσή του Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ και του υπόλοιπου διαιτητικού τιμ, ενώ, παράλληλα, είχε παράπονα και για τα «σφυρίγματα» στα ματς που έχουν προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Κάνοντας λόγο επί της ουσίας για διεφθαρμένο πρωτάθλημα.

«Είστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία; Είναι διαιτησία αυτή;», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε: «Όταν πηγαίνουμε εμείς στην Τούμπα τι γίνεται; Εδώ γίνονται αυτά και όλοι είναι πολιτισμένοι, εκεί όμως; Εδώ δεν γίνεται τίποτα με αυτά που έχετε κάνει και εσείς. Είστε ευχαριστημένοι από αυτό το πρωτάθλημα; Είστε ευχαριστημένοι με όσα γίνονται; Δύο τουλάχιστον χρόνια γίνεται αυτό. Είστε ικανοποιημένοι; Κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και ακούμε μόνο ανοησίες. Το αφήνετε να γίνεται, δεν σέβεστε το προϊόν.».

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή ο Χούμπελ απάντησε πως «ένα ματς ήταν…» με τον Μαρινάκη να απαντά πως «κάθε αγωνιστική τα ίδια γίνονται, έχετε χάσει τον έλεγχο». Συνάμα ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού τον ρώτησε να του απαντήσει ξεκάθαρα αν είναι ευχαριστημένος απο την διαιτησία σήμερα με τον Χούμπελ να του απαντάει «όχι».

«Με τις ομάδες – δορυφόρους γίνονται εγκλήματα! Έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και η ΟΥΕΦΑ κλείνει τα μάτια. Τις προσεχείς μέρες ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει τα στοιχεία, περιμένουμε από την ΟΥΕΦΑ να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα».

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά και την παραδοχή Χούμπελ είναι μονόδρομος για την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ να ασχοληθεί σοβαρά και να σταματήσει αυτό που συμβαίνει, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέκεται σε αυτή την αναγκαιότητα και να συμπληρώνει:

«Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που επενδύει στο ποδόσφαιρο. Και φαίνεται αυτό και από την πορεία του στην Ευρώπη. Σκοτώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να παρέμβει η ΟΥΕΦΑ».