Δεν φοβάμαι για τη δουλειά μου στην Μπαρτσελόνα

November 10, 2019
142 Views

Το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα απασχολεί τους πάντες στην Ισπανία, καθώς έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που θέλουν τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να αποχωρεί ίσως και άμεσα (τον Δεκέμβριο) από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Κάπως έτσι δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, δείχνοντας πως δεν ανησυχεί και αποκάλυψε τη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπό του.

«Τις προάλλες έτρωγα με τον πρόεδρο. Το δεδομένο είναι ότι ο σύλλογος πάντα με υποστήριζε και με σεβόταν και έτσι αισθάνομαι και τώρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό», είπε αρχικά ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος απάντησε μονολεκτικά «όχι» σχετικά με το αν φοβάται για τη δουλειά του σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δεν πάρει τη νίκη με τη Θέλτα.

Στη συνέχεια, ο Βαλβέρδε υπογράμμισε: «Μια εβδομάδα πριν πετάγαμε και κερδίζαμε για επτά σερί ματς. Τώρα δεν έχουμε νικήσει δύο παιχνίδια και αυτό δημιουργεί μια αστάθεια στην ομάδα. Ωστόσο, είμαστε ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουμε να μείνουμε εκεί, συνεπώς θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ξέρουμε τι σημαίνει σε αυτόν τον σύλλογο η ήττα».