Μελισσανίδης στους παίκτες: «Δεν ανέχομαι να προσβάλλετε τις αξίες της ΑΕΚ»

October 30, 2019
208 Views

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε με άγριες διαθέσεις τα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης και τα έψαλε στους παίκτες της ΑΕΚ, όχι για την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά για κρούσματα απειθαρχίας με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες και την άρνησή του να αποσύρει υβριστική ανάρτηση χθες.

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδιστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε. Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι», είπε στους ποδοσφαιριστές ο «τίγρης».

Νωρίτερα, το αφεντικό της «Ένωσης» μίλησε και με τον Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο ήταν σε ανοιχτή γραμμή τόσο μετά τα όσα έγιναν στο πάρτι του Βράνιες, όσο και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και όσα ακολούθησαν.