Τα «ευχαριστώ» του Βιεϊρίνια μετά την επιστροφή του

October 21, 2019
120 Views

«Ευχαριστώ» μοίρασε ο Αντρέ Βιεϊρίνια λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στη δράση, από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη χαρά του με ένα μήνυμα στα social media, με το οποίο ευχαρίστησε τον κόσμο, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά και τον Άνχελ Κρέσπο, που του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

«Υποσχέθηκα πως σε 188 μέρες θα επιστρέψω και όπως κάθε φορά κράτησα την υπόσχεση μου. Για να τα καταφέρω δούλεψα σκληρά έχοντας πάντα δίπλα την στήριξη όλων σας. Και σήμερα ένοιωσα όλη αυτήν την αγάπη προς το πρόσωπο μου και σας. Ευχαριστω πολυ για άλλη μια φορά! Άνχελ Κρέσπο ευχαριστω πολυ για την κίνηση σου με το περιβραχιόνιο, έδειξες το ήθος σου σαν παίκτης, σαν άνθρωπος, σαν αρχηγός. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτο το διάστημα της αποθεραπείας μου (Σάκης Κανούλας, Πέτρος Νικολακούδης) που ήταν συνεχώς δίπλα μου βοηθώντας για την επάνοδο μου. Ανέστη Ασλανίδη, σε ευχαριστω και εσενα για δευτερη φορα που με υπομονη και επιμονη γυρισα πιο δυνατος», έγραψε χαρακτηριστικά.