Ανοιχτό ενδεχόμενο επιστροφής Μπέργκ!

October 18, 2019
150 Views

Ο Παναθηναϊκός και ο Μάρκους Μπεργκ έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μετά το πέρασμα του Σουηδού επιθετικού από το τριφύλλι.

Η σχέση, μάλιστα, του άλλοτε άσου των πράσινων με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είναι ακόμα πιο στενή, έπειτα και από την αρνητική απάντηση που έδωσε σε πρόταση του Ολυμπιακού πριν από μερικούς μήνες.

Ο Μπεργκ, λοιπόν, με αφορμή κυρίως ότι λήγει το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ, δέχεται δεκάδες μηνύματα από τους φίλους του τριφυλλιού στο instagram που του ζητούν να επιστρέψει στον σύλλογο, όπου επί τέσσερα χρόνια μεγαλούργησε.

Ο Μπεργκ έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Κράσνονταρ έναντι 1,9 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Ρωσία, μετρώντας 3 γκολ σε 14 εμφανίσεις και η λογική λέει ότι δύσκολα θα μείνει και τη νέα σεζόν.

Μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε ο Σουηδός για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ισπανία, οι φίλοι του Παναθηναϊκού σχολίαζαν, με σκοπό να πείσουν τον Μπεργκ να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Η λατρεία του 33χρονου διεθνή άσου για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, στη Ρωσία δεν περνάει καλά τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του και όλα μοιάζουν ανοιχτά για το καλοκαίρι που έρχεται.