Βλέπει Δώνη η Χάντερσφιλντ!

August 21, 2019
121 Views

Στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Χάντερσφιλντ από τον Γιώργο Δώνη αναφέρεται η «Sun».

Η αγγλική εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, στις οποίες παραδέχεται τη φιλοδοξία του να εργαστεί κάποια στιγμή στην Αγγλία.

Τονίζει ωστόσο ότι όλα εξαρτώνται από το «τριφύλλι» και ότι στην παρούσα φάση είναι δύσκολη η απόφαση να μετακινηθεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει αρχικά:

«Ο πρώην άσος της Χάντερσφιλντ, Γιώργος Δώνης αναγνωρίζει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Χάντερσφιλντ ως μάνατζερ της ομάδας.

Ο 49 ετών προπονητής είναι σήμερα επικεφαλής του ελληνικού γίγαντα Παναθηναϊκού, αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του ως προπονητής στην Αγγλία».

Στη συνέχεια ακολουθούν τα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος σημειώνει:

«Αυτή τη στιγμή η συγκυρία είναι περίπλοκη. Έχω ακόμα δυο χρόνια στο συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό, το έργο μου πηγαίνει πραγματικά καλά και δεν είναι εύκολη η απόφαση να μετακινηθώ.

Αλλά για μένα η εμπειρία να βρεθώ στην Αγγλία ως μάνατζερ είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου.

Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής. Τότε δεν έδειξα το καλύτερό μου πρόσωπα, είχα τραυματισμούς πολλές φορές, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με άλλες χώρες, το πρωτάθλημα είναι σε κορυφαίο επίπεδο επειδή υπάρχουν πολλά σημαντικά και δυνατά κλαμπ, με ιστορία.

Για μένα όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σωματείο στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετική η εμπειρία της Αγγλίας και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο».