Περιμένει Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός, τι «παίζει» με Άαρονς

August 10, 2019
242 Views

Ο Παναθηναϊκός με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν μέρα με τη μέρα, φουλάρει τις μηχανές του και προσπαθεί να κλείσει όλες τις τρύπες του ρόστερ όπως τι έχει υποδείξει ο Γιώργος Δώνης.

Για δύο από αυτές, του στόπερ αλλά και του εξτρέμ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την αγορά της Αγγλίας και της Premier League. Για τα μετόπισθεν Μο.1 στόχος είναι ο 28χρονος Τζακ Ρόντγουελ που μπορεί να αγωνιστεί σαν στόπερ αλλά και σαν κόφτης. Ο παίκτης έχει… ψηθεί από την προοπτική της Ελλάδα και του Παναθηναϊκού και όσο δεν βρίσκει κάτι καλύτερο, οι πράσινοι συνεχίζουν να ελπίζουν.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις παρτίδες με την Premier League καθώς προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα και τον Ρολάντο Άαρονς. Ο 23χρονος Τζαμαϊκανός εξτρέμ με αγγλική υπηκοότητα ανήκει στη Νιουκάστλ αλλά δίνεται δανεικός τα τελευταία χρόνια.

Κάτι τέτοιο προσπαθεί να πετύχει και ο Παναθηναϊκός, με τον παίκτη να μην βρίσκεται στη λίστα της Νιουκάστλ για το πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει, ωστόσο η αγγλική ομάδα παραμένει αμφίβολο το αν θα δεχτεί να καλύψει μέρος του συμβολαίου του για να μετακινηθεί ο παίκτης στο